MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
Port Dickson

Latest News for Port Dickson in "General"

Kerja orang kurang kasih sayang

Port Dickson: Tiada buaya di pantai berhampiran Batu 5, di sini, seperti yang viral di laman sosial beberapa hari lalu.

Sebutan kes bunuh anak tiri pada 24 November

Port Dickson: Mahkamah Majistret di sini, hari ini, menetapkan 23 November depan sebagai tarikh sebutan semula kes seorang operator pengeluaran yang menghadapi tuduhan membunuh anak tirinya, Ogos lalu.

Berang belum reda

Port Dickson: Seorang lelaki yang dihadapkan ke Mahkamah Majistret, di sini, semalam, atas tuduhan membunuh abangnya awal bulan ini menunjukkan isyarat lucah kepada jurugambar dan wartawan dipercayai akibat berang gambarnya dirakam.

Senjata surai rusuhan

PORT DICKSON 16 Sept. - Anggota Tentera Darat perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan seiring de­ngan perkembangan teknologi peralatan serta kaedah mengawal dan menyu­raikan rusuhan.

Kongsi ilmu, kepakaran senjata

TELOK KEMANG 7 Sept. - Program Seminar Pelaksa­naan Tanpa Senjata Merbahaya 2015 (Noles 15) merupakan satu platform terbaik bagi perkongsian ilmu dan kepakaran dalam pelbagai aspek teknologi serta penggunaan senjata tidak merbahaya (NLW) .

‘Tolong kembalikan suami saya...’

Port Dickson: “Sudah seminggu suami tidak pulang ke rumah dan kami sekeluarga bimbangkan keselamatannya.

Dituduh miliki bahan berkaitan kumpulan pengganas

Port Dickson: Seorang anggota tentera dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini, hari ini, atas tuduhan memiliki bahan penerbitan yang mempunyai kaitan dengan perlakuan perbuatan pengganas, bulan lalu.

Mangsa rayu perompak tidak perkosa


Port Dickson: Seorang perompak merogol dan menyamun seorang wanita yang juga pekerja kedai serbaneka 24 jam, di sini, awal pagi kelmarin.

Jangan ambil mudah keadaan di Yaman

Port Dickson: Kementerian Pertahanan khususnya Angkatan Tentera Malaysia (ATM) bekerjasama dengan Majlis Keselamatan Negara (MKN) dalam usaha membawa pulang rakyat Malaysia di Yaman yang kini semakin bergolak.

Rumah ditimpa pokok, nenek terselamat

Port Dickson: Hujan lebat disusuli ribut dan petir menyebabkan sebatang pokok bacang tumbang menimpa rumah seorang nenek di Kampung Jimah Baru, petang semalam.