MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Negeri Sembilan

Latest News for State Negeri Sembilan in "General"

5 pelajar ditahan bantu siasatan kes pukul rakan

Seramai lima pelajar sebuah sekolah menengah di daerah Jempol ditahan polis semalam bagi membantu siasatan kes pukul seorang pelajar di hadapan sebuah pusat internet di sini.Kes pukul itu dipercayai berlaku pada Jumaat lalu dan rakaman video perbuatan berkenaan yang berdurasi 1:01 minit dipercayai telah tersebar sejak semalam.

Kan dah langgar orang

Seorang jurutol cedera ketika melintas jalan akibat dirempuh motosikal yang menggunakan laluan kereta di Plaza Tol Nilai di sini, petang tadi.

Kanak-Kanak 18 Bulan Ditemui Di Dalam Baldi Air

Seorang kanak-kanak berusia 18 bulan maut selepas dipercayai lemas setelah terjatuh ke dalam baldi berisi air di dapur rumahnya di Bukit Gombang, Batu Kikir dekat sini, malam tadi.

Peserta renang lemas dalam pertandingan

Seorang peserta sukan renang Open Water Swimming (OWS) Challenge Series 2016, mati lemas ketika menyertai pertandingan yang diadakan di Pantai Bagan Pinang, di sini, pagi kelmarin.
Hue Li Onn, 50, disahkan meninggal dun

Gangguan Bekalan Air Di Seremban Dan Gemas Pada 10 Mei

Pengguna di beberapa kawasan di Seremban dan Gemas akan mengalami gangguan bekalan air pada 10 Mei ini berikutan kerja-kerja penggantian injap di loji rawatan air dan pengalihan paip.

Dua pelajar lelaki cedera dipatuk ular

Selepas seorang murid perempuan tahun dua cedera dipatuk ular ketika berada di padang sekolah Rabu lalu, dua pelajar lelaki pula menjadi mangsa dalam kejadian berasi­ngan di negeri ini.

Murid Dipatuk Ular Kini Stabil

Murid Tahun Dua Sekolah Kebangsaan Chembong di sini yang dipatuk ular ketika mengikuti pendidikan jasmani di padang sekolah semalam kini berada dalam keadaan stabil.

Sains adakan solat hajat mohon hujan

Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd (Sains) hari ini menunaikan solat hajat di Empangan Sungai Terip, Jalan Pantai, di sini, bagi memohon hujan.

Mayat terbakar dalam rumah

Seorang adik tidak dapat menahan sebak selepas menemui abangnya dalam keadaan tidak bernyawa dan terbakar di kediamannya dekat Taman Cempaka, Bahau awal pagi semalam.

Peniaga didakwa fitnah OCPD

Seorang peniaga dihadapkan ke Mahkamah Majistret Seremban, di sini, semalam atas tuduhan memfitnah Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Komisioner Muhamad Zaki Harun, Oktober lalu.